DANSK

Træningen foregår online ved hjælp af e-mail og Google sheets. Så alt du behøver er lysten og adgang til internettet. Inden vi begynder træningen, udfylder du et spørgeskema så grundigt som muligt om din tidligere træning og kostvaner samt dine mål for træningen. Jeg beder også om billeder af dig, så jeg kan følge med i dine  fremskridt.

Baseret på den information du giver mig, skræddersyr jeg et individuelt trænings- og kostprogram til dig, efter dine mål, træningsniveu, ønsker og behov.  Du kan træne i hvilket som helst træningscenter.

Hvis du skal lave nye øvelser du ikke kender, vil du får du vist et videoklip af øvelsen.

Du udfylder dagligt en kostdagbog i Google som jeg regelmæssigt kigger på. Jeg vil  kommentere din kostdagbog og foreslå ændringer hvor det er nødvendigt.  Til at holde rede på dine fremskridt i træningen, fører du også træningsdagbog i Google. Hver anden uge giver du mig dine mål og øvrig feedback om hvordan det går med programmet og dine fremskridt.

Denne type personlig træning er ligeså effektiv som traditionel personlig træning, men mange gange billigere. Du får  de samme redskaber til at få motivation til at nå dine mål og samme opfølgning igennem måling, feedback og billeder.

Jeg lægger stor vægt på god og regelmæssig kommunikation og kontakt  med mine klienter.

Du kan altid sende mig en e-mail med alle dine spørgsmål eller bekymringer, dag og nat,  jeg svarer så hurtigt som muligt.

For at bestille online personlig træning eller høre nærmere send en e-mail til: ragganagli79@gmail.com

Priser: 1000 DKK for 4 uger (+ 500 DKK tilmeldingsgebyr).  Prisen inkluderer individuelt trænings og – kostplan, ubegrænset  online kommunikation og adgang til journal i Google Sheets.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s